Bramborový ježek se slaninou a sýrem

16. září 2013 v 21:29 | Violet |  sDIY
Ahojky, dneska jenom na rychlo takový článek, aby nám to tady moc nestálo. Takovéhle články tady nejsou moc zvykem, ale proč si občas neudělat výjímku, naví s tímhle se s vámi musím podělit!! Už jsem tenhle foto recept viděla hodně na facebooku nebo na we♥it, a hrozně mě to lákalo, takže sem se prostě jeden den k tomu dokopala a udělalo too. Nevím jak to pojmenovat tak sem to prostě nazvala bramborovým ježkem :D:D!. Tak poďmě na too :33

více v c.č


Budeme potřebovat:
1. Několik větších brambor
2.Slaninu
3.Sýr (dovnitř si můžete dát hermelín a pak to posypat
obyčejným goudou, u toho hermelínu ale pozor při výběru,
aby se vám nestalo to co mě níže)
4.Smetanu,dreding,zeleninovou oblohu, cokliv podle chuti :)

Brambory řozřízneme tak aby vypadaly jako taková harmonika nebo jak to říct :D

Nakrájíme si sýr na menší plátky a nakrajíme i slaninu pokud nemáte už nakrájenou jak jsem měla já

Střídavě vkládáme do otvorů slaninu a sýr

Dáme péct do předehřáté trouby a pečeme dokud brambory nezměknou, mě to trvalo asi tak půl hoďky, ale vážně to třeba po 10 minutách kontrolujte, u každého to může být třeba rychlejc :) Mezi tím si nestrouháme sýr na posypání

No a tady je přesně to o čem jsem psala při ingrediencích, hermelín miuplně vytekl takže se mi to na tom papíru pěkně začernalo :D naštěstí chuť to nezničilo. No jinak teda hned jak brambory vytáheme, pokapeme je smetanou a nasypeme na ně sýr :)

Připravíme si přílohu podle chuti a s chutíí do toho :33

Můžu vám říct že já jsem byla velmi spokojená, už jenom ze dvou brambor jsem byla najezená až až! Navíc je to jednoduché a i celkem rychlé a suroviny na to určitě doma každý najde. Samozřejmě si tam můžete dát místo slaniny a sýru i něco jiného, fantazii se meze nekladou, ale já sem se zatím držela receptu :D.





 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 A. A. | E-mail | Web | 16. září 2013 v 21:37 | Reagovat

To vypadá opravdu zajímavě a chutně, pěkný nápad. ;)

2 the lizz. the lizz. | Web | 21. září 2013 v 16:27 | Reagovat

to jsem nikdy nejedla, vypadá to fakt zajímavě!:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DOUFÁME ŽE PŘÍJDETE ZAS :)